Over dit bericht

Koppeling controlemetingen.nl maakt uitvoering meting efficiënter

In 2021 hebben AfdichtingindeBouw en Controlemetingen de handen inéén geslagen. Afdichtingindebouw is een partner die dezelfde passie en gedrevenheid heeft om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit in de bouw en energietransitie, waarbij de focus ligt op lucht gecontroleerd bouwen. Voor opdrachtgevers betekent dit het behalen van de luchtdichtheidseisen bij oplevering.

Samen laten we zien dat we vooroplopen in de ontwikkelingen rondom luchtdicht bouwen met als vertrekpunt BENG en WKB. De samenwerking wordt binnenkort versterkt door een koppeling van onze Controlemetingen tool met een handige App die samen met Afdichtingindebouw is ontwikkeld en door gebruikers gemakkelijk kan worden toegepast.

Toegevoegde waarde App

Wij zijn voortdurend op zoek naar maximale efficiency in de bouw als het gaat om procesbeheersing en het elimineren van tijdverspilling in al onze oplossingen.

De App is de oplossing waarin de gebruiker van Controlemetingen eenvoudig gegevens rondom de meting al tijdens de blowerdoormeting op de bouw kan verzamelen en vastleggen. Denk hierbij aan het toevoegen en bewerken van foto’s, toepassen van standaard tekstblokken, toevoegen van informatie door spraak of tekst, een standaard checklist en nog veel meer handige gebruikerstools.

Integraal proces door de koppeling met Controlemetingen

Het is nu al mogelijk om de meetfiles, welke voortkomen uit de Blowerdoormeting te uploaden via Controlemetingen.nl. Deze worden vervolgens automatisch verwerkt in een rapportage die de gebruiker kan downloaden Wanneer de meetresultaten correct zijn, genereert het systeem een conformiteitsverklaring, welke dient als bewijslast voor opdrachtgevers. Door de koppeling met onze nieuwe App wordt alle beschikbare informatie in één platform verwerkt en vanuit de App meteen naar Controleremetingen.nl gestuurd.  Met deze unieke werkwijze is het complete rapport inclusief foto’s opmerkingen enz. met één druk op de knop klaar en beschikbaar en is tijdrovend werk voor het opstellen van rapportages verleden tijd.

Door het toepassen van de app en het platform controlemetingen, is het mogelijk om in geringe tijd meer meetresultaten te verwerken. Waardoor het aantal Blowerdoormetingen opgeschaald kan worden.  Dit is winst voor gebruikers en opdrachtgevers.

Meer informatie of demo?

Wil je meer informatie of een gratis proefperiode van 3 proefmetingen gedurende 1 maand (zonder verplichtingen) om je te overtuigen van onze doeltreffende oplossing dan komen wij graag met je in contact.

Verder lezen

Gerelateerde berichten

  • Over dit bericht Resultaten luchtdichtheidsmeting Ultraware Enkele maanden geleden heeft Thermodicht, één van de gebruikers van Contolemetingen.nl, een luchtdichtheidsmeting uitgevoerd bij Ultraware. Ultraware

    Lees meer
  • Over dit bericht In gesprek met Invent Controlemetingen hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Daarom vragen wij met enige

    Lees meer
  • Over dit bericht Koppeling controlemetingen.nl maakt uitvoering meting efficiënter In 2021 hebben AfdichtingindeBouw en Controlemetingen de handen inéén geslagen. Afdichtingindebouw is een

    Lees meer