Stel ons gerust uw vragen

Wij helpen graag

Hieronder leest u de meest gestelde vragen die worden gesteld aan Controlemetingen.nl

 • Tijdbesparing
 • Uniforme rapportages
 • 24/7 Toegankelijk

Hèt bouw-platform voor rapportages en conformiteitsverklaringen op het gebied van bouwfysische metingen, zoals luchtdichtheid en ventilatiedebiet.
Lees meer

Het platform is interessant voor aannemers, woningcorporaties, kwaliteitsborgers en meettechnici.
Lees meer

Controlemetingen is onafhankelijk, heeft eenvoudige werkprocessen voor meettechnici en werkt met gestandaardiseerde rapportages & onafhankelijkheidsverklaringen. Dit draagt bij aan transparantie en duidelijkheid ten aanzien van de aan te tonen bouwkwaliteit.
Lees meer

De eerste stap in het proces is de uitvoering van een meting. Dit kan zijn een Blowerdoortest of een Ventilatiedebietmeting. Deze test wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf. De verkregen resultaten kunt u vervolgens uploaden in het platform van controlemetingen.nl. Wanneer de meetgegevens zijn geüpload in het platform dan wordt er een rapportage gegeneerd. De rapportage wordt getoetst op een aantal waarden. Wanneer het aan de juiste waarden voldoet dan kunt u een conformiteitsverklaring genereren via controlemetingen.nl.
Lees meer

De gegevens worden weergegeven in het Nederlands. In tegenstelling tot de rapportage die via de software van de fabrikant kan worden genereerd, is onze rapportage geheel toegespitst op de Nederlandse situatie.
Lees meer

Het maakt niet uit welk type Blowerdoor apparatuur u gebruikt. Controlemetingen acteert met haar meetapparatuur merk-onafhankelijk. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de meest gangbare merken Blowerdoor apparatuur (Minneapolis en Retrotec) dan wordt de data probleemloos verwerkt. Dit wordt onder andere geborgd door een goede samenwerking met deze fabrikanten.
Lees meer

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons platform dan kunt u gebruik maken van een proefperiode van 1 maand. Daarna brengen wij u maandelijks een vast tarief in rekening, waardoor u gebruik kunt maken van ons platform. Klik hier om de tarieven te raadplegen.

Dit is een soort certificaat, waarin de volgende informatie wordt weergegeven:

 • Wie de conformiteit heeft afgegeven
 • Voor welk object de conformiteit van toepassing is
 • Aan welke normen de conformiteit voldoet
 • Wanneer deze is vastgesteld.

Lees meer

HELPDESK / HANDLEIDINGEN

Kom je ergens niet uit? Bij onze helpdesk kunt u terecht voor alle vragen over Controlemetingen!

Neem contact met ons op

Voordelen van Controlemetingen

Voor Professionals

 • Tijdbesparing

 • Eigen logo op rapportages & conformiteitsverklaringen

 • Uniforme en herkenbare documenten

 • Gekalibreerde meetapparatuur eenvoudig toe te voegen