Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Controlemetingen.nl is in mei 2021 gelanceerd. Als koploper in Nederland heeft Controlemetingen geïnvesteerd in een uniform, algemeen geaccepteerd en herkenbare luchtdichtheidsrapportages. Deze rapportages worden gegenereerd via een uniek online applicatie, waarbij ruwe data van de meetapparatuur wordt omgezet in een representatieve presentatie van gegevens.

In tegenstelling tot de rapportage die via de software van de fabrikant kan worden genereerd, is onze rapportage geheel toegespitst op de Nederlandse situatie. De gegevens worden dan ook in het Nederlands weergegeven.

Controlemetingen acteert met haar meetapparatuur merk-onafhankelijk. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de meest gangbare merken Blowerdoor apparatuur (Minneapolis en Retrotec) dan wordt de data probleemloos verwerkt. Dit wordt onder andere geborgd door een goede samenwerking met deze fabrikanten.

Voorwaarde conformiteitsverklaring

Indien een bouwwerk voldoet aan de geldende luchtdoorlatendheidsnorm en er is aantoonbaar gekalibreerde apparatuur gebruikt dan wordt er een conformiteitsverklaring afgegeven. Dit is één A4’tje, waarop alle belanghebbenden direct kunnen zien dat het bouwwerk voldoet.

Uniek is de code waarmee ook op een later moment, online, de echtheid van de conformiteitsverklaring kan worden geverifieerd.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden.

HELPDESK / HANDLEIDINGEN

Kom je ergens niet uit? Bij onze helpdesk kunt u terecht voor alle vragen over Controlemetingen!

Neem contact met ons op

Voordelen van Controlemetingen

Voor Professionals

  • Tijdbesparing

  • Eigen logo op rapportages & conformiteitsverklaringen

  • Uniforme en herkenbare documenten

  • Gekalibreerde meetapparatuur eenvoudig toe te voegen